Historiek

image009
Met zijn 15 jaar ervaring op internationaal niveau als industrieel ingenieur beslist Jean-Etienne FRAITURE om in oktober 1999 de EVBA PRO ACTIS op te richten.

PRO ACTIS positioneert zich als Industrieel Integrator en stelt zijn klanten ontwerp EN verwezenlijkking van machines voor.
Ondernemingen die de aan deze activiteit verbonden risico’s aandurven, zijn heel zeldzaam. Deze risico’s situeren zich op alle niveaus: technisch, functioneel, financieel, burgerlijke en strafrechtelijke aansprakelijkheid, enz.

 

PRO ACTIS heeft bewezen deze uitdagingen aan te kunnen. Onze solide referenties zijn daarvan het bewijs.

 

De keuze voor een EVBA, met de «E» van eenmansvennootschap, is bewust genomen om beslissingen alleen te kunnen nemen. Dat betekent echter niet dat één man alleen werkt! Integendeel, het is noodzakelijk om samen te werken met verantwoordelijke mensen om private of openbare opdrachten tot 1.000.000 € tot een goed einde te kunnen brengen.

 

De provincie Luik heeft een rijk industrieel verleden en bulkt van uiterst vakkundige, efficiënte en hypergespecialiseerde ondernemingen. Met hen werkt PRO ACTIS samen!
Dankzij dit netwerk van partnerbedrijven is PRO ACTIS een onderneming met een variabele geometrie, een daadwerkelijke moderne industriële tool, die bijzonder goed scoort op het vlak van souplesse, reactievermogen en concurrentiekracht.